Kurser og uddannelse 

UNDERVISNINGSPROGRAM FOR 2018

Meditativ instruktion og vejledning finder sted på de forskellige træningskurser og på uddannelserne. Nærmere oplysninger og kursusprogrammer kan fås ved henvendelse til vores e-mail-adresse Du kan også tilmelde dig vores mailingliste og automatisk få tilsendt nyhedsbreve og kursusprogrammer. Uddannelser og efteruddannelser bliver annonceret på Skolen for Anvendt Meditations hjemmeside: www.anvendtmeditation.dk. Her tilmelder man sig også.

 

ÅNDENS RESSOURCER 

Årskursus i København over to gange, 11.-13. maj og 16.-17. november. Fokus på indre praksis og spiritualitet. Ekstra hold i maj har stadig enkelte ledige pladser. Nærmere oplysninger og tilmelding på www.anvendtmeditation.dk.

 

6-DAGES RETREAT VED VESTERHAVET 

Mulighed for intensiv træning og fordybelse 21.-26. august. Holdet er fyldt op, men det er muligt at komme på en venteliste. Nærmere oplysninger og tilmelding på www.anvendtmeditation.dk.

 

MINDFULNESS, PSYKOTERAPI OG SPIRITUALITET 2019-20

En ny 2-årig efteruddannelse for professionelle, med fokus på betydningen af det empatiske og bevidste nærvær i mørdet med klienter, elever eller medarbejdere. Uddannelsen består af fem delkurser, hvoraf et er et retreatkursus. Undervisere er Jens-Erik Risom og Marianne Bentzen. Nærmere oplysninger på vores hjemmeside www.anvendtmeditation.dk i slutningen af august.