Kurser og uddannelse 

UNDERVISNINGSPROGRAM FOR 2017

Meditativ instruktion og vejledning finder sted på de forskellige træningskurser og på uddannelserne. Nærmere oplysninger og kursusprogrammer kan fås ved henvendelse til vores e-mail-adresse Du kan også tilmelde dig vores mailingliste og automatisk få tilsendt nyhedsbreve og kursusprogrammer. Uddannelser og efteruddannelser bliver også annonceret på Skolen for Anvendt Meditations hjemmeside: www.anvendtmeditation.dk.

 

TEACHING MINDFULNESS MED SAKI SANTORELLI 

Professionel workshop i Nr. Snede, Midtjylland 19.-20. september 2017 med Saki Santorelli, leder af Center for Mindfulness i USA, og Jens-Erik Risom. Temaet er de faglige, personlige og meditative forudsætninger for at undervise andre i mindfulness og indre fordybelse. Især for mennesker, som bruger mindfulness i arbejdslivet eller som er under uddannelse til mindfulness-instruktør. Kurset er overtegnet, men man kan komme på en venteliste.

Program her

 

VÆREN OG FRIHED FORDYBELSE 

En selvstændig fortsættelse af den videregående efteruddannelse i Nr. Snede fra 2016, igen to moduler à fire dage, med temaet ”At leve sin sandhed”. Datoerne er 27.-30 april og 2.-5. november 2017. Forløbet er fyldt op, men det er muligt at komme på en venteliste.

Program og tilmelding her

 

MINDFULNESS MELLEM MENNESKER

En ny 2-årig instruktøruddannelse i mindfulness for det hele menneske, med fokus på betydningen af det empatiske og bevidste nærvær, man møder sine klienter, elever eller medarbejdere med. Uddannelsen består af syv delkurser og er gået i gang 2.-5. marts 2017. Holdet er fyldt op.

Program her